Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik se platí zedníkovi za hodinu?

Od: pedros odpovědí: 2 změna:

Kolik mám očekávat že budu platit zedníkovi za hodinu? Potřebuju pár věcí v domácnosti - počítám že seženu spíš meloucháře, já bych mu dělal přidavače. Dělalo by se přibližně - výměna futer (přizdění, instalace obložek), betonování podlahy, štukování stěn. S jakou částkou na hodinu mám počítat, aby si něřek o moc?

Na internetu se dají najít ceníky, ale to je vždy za metr čtvereční a podobně, já bych se raději s někým dohod na hodinovou sazbu.

Dík za info

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tolik, kolik si řekne. Buď to akceptuješ, nebo se poohlédneš jinde.

Jen bych doporučil, na instalaci obložek radši sehnat truhláře než zedníka.

paw*
hodnocení

0x
Takovou, jakou si dohodnete. Ale bezne se cena pohybuje 150 - 300. U toho co popisujete by to bylo spise v te dolni polovine. Az budete delat tadelakt, tak spise vice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]