Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propouští kanalizace

Od: janmega* odpovědí: 3 změna:

100 Let srarý barák,kanalizace ve sklepě nad hlavou, asi propouští-teče. ne moc, ale za zok už je to vidět, kvete omítka, tak to zase musí oškrábat a natřít nějakým malbytem.

Nechce se mi kopat chodbu, záchod atd.

Otázka : není něco co by se tam nalilo a zalepilo se to?

Pokud ano díky za radu.

Honza

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, k tomuto účelu existují kapaliny BCG...

Funguje to tak že se kanalizace zacpe na nejnižším dostupném místě, celé potrubí se zaplní směsí vody a BCG.

BCG reaguje s CO2 a vytváří ve vodě nerozpustné krystaly, které postupně ucpou jakýkoli únik.

janmega*
hodnocení

Díky to by šlo, ale spíš doufám,že mě to přežije.

Ta kanalizace totiž vede pod WC, potom pod dlouhou chdbou, potom pod ložnicíí, uprostřed ložnice jde prudce dolů zřejmě do hloubky 5 metrů. Já to nedělal a znamenalo by to rozkopat půl baráku.

JM

pohanka*
hodnocení

0x

Začněte šetřit, budete muset, Vy, nebo firma vykopat, a natáhnout novou kanalizaci. Ta Vaše stará je rozpadlá, a ničím to nezalejete.

Vlastní zkušenost rozpad asi 55 let staré kanalizace.

Pokud budete chtít doporučit velice dobrou firmu, ráda ji napíšu. Pokud bude na trase u Vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]