Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám takový problém máme asi 12 let plastová okna a panty v některých místnostech jako je koupelna jsou zarezlé. Nechci měnit celé okno jde nečím panty namazat jakým olejem nebo čím? Okno už nejde sundat ani s pantu. nebo jdou v plastovém okně vyměnit panty?
díky za rady
Pro méně zručného jsou firmy - třeba asok.cz/... - počítám cca. 200,- za kus pantu.
Pro zručnější je možné u většiny oken provést svépomocí výměnu, ale ne každá firma vám panty dodá... většinou jsou to jen firmy, které přeprodávají dál produkty...
Generálku bych řešil demontáží a nastříkáním pantů barvou nejlépe s tvrdidlem (jako na autolak...)
Tuna je aj servis: oknadvereservis.cz/...
Ak zložíte plastovú krytku z pántu,tak z vrchu sa dá strieknúť napr. WD na uvoľnenie.Pánty sa dajú normálne vymontovať z okna,očisťiť,odmastiť a nalakovať farbou kde je to potrebné.Ak sú biele,tak môžete použiť sprej na bielu techniku.
Dobrý den, já bych si nechal ty panty vyměnit, myslím, že to nebude zase tak drahá záležitost, poptejte firmu od které máte okna a oni by vám měli podle mě pomoct. U nás jsme zase měnili žaluzie, protože se nám nějako pokazily a reklamovali jsme to u vekry a taky to šlo, takže si myslím, že ani s těmi panty by nemusel být problém u dodavatelů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.