Nejste přihlášen/a.
Zdravím, řeším problém s oplocením a psy, co se prokousávají k našim fenkám. našel jsem na netu svařované pletivo a zajímalo by mě, zda je to lepší nežli pletivo klasické, proplétané. Nechci udělat botu, protože toho bude třeba mnoho metrů.
Děkuji za názory.
HM
Je lepšie to zvarované a poplastované.Mám doma pletené aj zvarované.To pletené mi rozkusal a podhrabával pes,tak som spod musel vystužiť tým zvarovaným zo zbytku.Ak chcete,aby sa k vám nepdhrabali,tak ho zapuste do zeme.
Právě že se prokousávají čokli k fenkám a nestačím opravovat díry. Asi vezmu ty kari sítě, rozpůlím na díly 2x1,5m a navařím na sloupky. Spodek zašaluju deskama na šířku sloupků a vyliju betonem.( podhrabová deska). Udělám zadní část cca 30 m a když se to osvědčí, půjdu dokola.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.