Nejste přihlášen/a.
dobry vecer kdyz jsmeprisli z vanocni prochazka domu vvychazky tak jsme meli vanocni stromek polozeny na zemi myslel jsem si ze je to nahoda ale asi ne moje matka kdyz odesla ode mne domu take mela stromek na zemi vje to nahoda nebo neake varovani
Dobrý den, ano, je to varování - v obou domácnostech máte špatný stojan na vánoční stromek. U nás byl vždy masivní (litinový) stojan a ten udržel i skoro třímetrovou borovici. Zdravím
Možná je problém i v tom, že stromek časem změnil své těžiště. Dnes se prodávají zabalené a takto se i skladují doma. Potom (po rozbalení) si stromek srovnává větve do své přirozené polohy, což chvilku trvá a ještě je zatěžován zdobením (+ změna teploty). A je-li rozložení větví nepravidelné, tak ta delší a těžší stromek převrátí (když není pevný a těžký stojan). No, a další možnost je přítomnost domácího mazlíčka v bytě, který stromek povalí (kočka či pes).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.