Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protiskluzové leštidlo na schody

Od: macek71® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,potřebuji poradit,jestli nemá někdo zkušenosti s nějakým leštidlem ( ochranou vrstvou ) na schody s masivu. Koupil jsem Pronto na masivní podlahy a je to ,jako na ledě.Umím si na netu najít nějaké výrobky.Je tam toho mraky,ale spíše bych chtěl poradit nêco s čím má někdo osobní zkušenost.Předem děkuji a hezké vánoce

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Leštěnka už z principu fce spíše zvyšuje skluznost povrchu. U schodů se to řeší jednak druhem laku, jednak se často frézují k nášlapné hraně drážky, ale nejjednodušší a nejjistější je použití protiskluzových pásků.

novinky.cz/...

e-shop24.cz/...

Esteticky to není až takový průšvih, často se to používá kvůli dětem, či seniorům

hodnocení

jj , na to jsem se dívál a to m připadá hodně rušivě.Ale je to samozřejmě věc názoru.

hodnocení

0x
Lestenka lesti a pokud nema klouzat musi tam byt nake castecky.
Jedine zkusit toto
jaknaskvrny.cz/...

vanad1*
hodnocení

0x

Slušný protimluv. Buď nebo tak. Nejde leštit a zároveň zdrsňovat !

hodnocení

Možná jsem to špatně formuloval.Tak tedy jak se pečuje o schody s masivu?Čím se ošetřují? Aby NEKLOUZAlY!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]