Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oťuk na sporáku

Od: valka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer.Poradí někdo,čím se dá opravit oťuk na bílém sporáku?Vypadla mě mísa z ruky a uštípla kousek bílého smaltu na vrchní hraně sporáku.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

youtu.be/...

doplněno 24.12.16 12:07:

sada na opravu smaltu a postup cca stejný jako u keramiky - sada za 90,-

za mistifikaci se omlouvám

mnd®

neni umyvadlo,vana,wc neco jineho nez sporak? bude to tam drzet i pri tech teplotach co jsou na sporaku? osobne to neresim - kazdych deset let mam od majitele bytu novej sporak.staci si jen pozadat ze ten starej je K.O. a neopravitelnej.nikdo to nekontroluje - novej dovezou,namontujou a starej odvezou.

hahanaj*

sporák není keramika ;)

Dobrý podvečer,ano bude.Taky jsem takový smolař,že mi občas něco vypadne z ruky.Opravila jsem to barvou na smalt a už rok drží aniž by to někdo doma zaregistroval.mamina:-D

dam®
hodnocení

0x

Sada na opravu smaltovaných van, (poškrábání i odprýsknutí), stojí cca od 150 Kč do 400 Kč.

hodnocení

0x

Kupte tzv. tekutý či opravný smalt. Maskuje i drží to docela dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]