Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablety do nádržky WC, jak prodloužit?

Od: alena350* odpovědí: 6 změna:

Rada pouzivam barevne tablety, které se davaji do nádržky wc. Dávam je zabalené, podle návodu. Stejne mi vydrží tak nerovnomerne, pár dní je voda jen svetle pribarvena, pak pár dní intezivne a je po nich. Chtela bych, aby se rozpoustely rovnomerne.

Máte nejaky tip? Nejaky sacek? Z ceho? Nebo uplne jinak?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jste jako já:)jak mi při splachování neteče modrá voda, tak jsem celá nesvá*smich*

Nepozoruji, že by se nerovnoměrně rozpouštěly. Používám z DM, mají v balení po dvou a nebo z Penny, ty jsou po 4 a slušná cena.

alena350*
hodnocení

Ja z Kauflandu a fakt to neni ok. Že bych si ušila z nejake látky kapsicku?

stir*
hodnocení

0x

a k cemu to je :)

údajně by to mělo čistit a dezinfikovat mísu, nevím, modrá voda je sice při spláchnutí hezký efekt, ale opravovat potom napouštění nebo něco v nádržce je super zážitek, člověk je pak jak šmoula :D

alena350*
hodnocení

Taky ta voda voni

Pravda je i ten smoulovsky efekt

stir*

ta vune je jedina vyhoda. v kazdem pripade to nepusobi proti vodnimu kameni, ten nspousteci ventil to nijak neuchrani. a vune na wv se da resit i jinym podstatne levnejsim zpusobem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]