Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, nevíte někdo náhodou o nějakém programu, který simuluje zvonění vánočního zvonečku a nechalo by se to i nastavit časově? Víte, kvůli dětem na Vánoce. Hledal jsem, ale nenašel. Podotýkám, že to potřebuji na PC, ne na mobil.
I když nechcete pro mobil, tak musím napsat, že několik let s úspěchem používám obyčejnou nahrávku zvonků, kterou si vždycky na Štědrý den večer nastavím jako zvonění k číslu své ženy a ta mě ve správné chvíli nenápadně prozvoní. Můj mobil je nastavený na max hlasitost aby byl slyšet z vedlejší místnosti, kde je vánoční strom. Děti dodnes věří, že to vždycky zvoní Ježíšek, když jsme všichni v jiné místnosti. Jednoduché, rychlé, funkční.
Na mobil ideální toto play.google.com/...
Lze nastavit čekací dobu, dobu zesilování zvonku (Ježíšek přichází), dobu zvonění, dobu zeslabování zvonku (Ježíšek odchází). Funguje to i po zhasnutí displeje.
samurajj: 3310-ka to zvladne levou zadni .
jejda.se mi tam, nahralo neco jinyho a nejde to smazat.
Ahoj, tak nám se osvědčilo vložit trošku času do projektu "Vánočního CD". Na počítači jsme nahráli pár zvuků - kroky, průvan, práskání okna, šustění papírů a nakonec samozřejmě zvoneček. Celé je to uvozené krátkou pauzou abychom stihli zajít za dětmi a chvilku s nimi pobýt než dojde na zvuky a zvonění. Jak špicují napjatě uši slyší vše co na CD je, ale pustíme je do pokoje až na zvonek aby nikoho nevyplašily
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.