Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční zvoneček aplikace

Od: samurraj® odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer, nevíte někdo náhodou o nějakém programu, který simuluje zvonění vánočního zvonečku a nechalo by se to i nastavit časově? Víte, kvůli dětem na Vánoce. Hledal jsem, ale nenašel. Podotýkám, že to potřebuji na PC, ne na mobil.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tipuju že toto splní jakýkoli "budík"a do něj nahrát libovolný zvuk zvonění?

třeba:

slunecnice.cz/...

instaluj.cz/...

atd...

hodnocení

Supr, to je přesně ono. Moc děkuji.

cinematic*
hodnocení

1x

I když nechcete pro mobil, tak musím napsat, že několik let s úspěchem používám obyčejnou nahrávku zvonků, kterou si vždycky na Štědrý den večer nastavím jako zvonění k číslu své ženy a ta mě ve správné chvíli nenápadně prozvoní. Můj mobil je nastavený na max hlasitost aby byl slyšet z vedlejší místnosti, kde je vánoční strom. Děti dodnes věří, že to vždycky zvoní Ježíšek, když jsme všichni v jiné místnosti. Jednoduché, rychlé, funkční. :)

drtic
hodnocení

0x

Na mobil ideální toto play.google.com/...

Lze nastavit čekací dobu, dobu zesilování zvonku (Ježíšek přichází), dobu zvonění, dobu zeslabování zvonku (Ježíšek odchází). Funguje to i po zhasnutí displeje.

janka*

přesně tohle jsem hledala, díky moc :)

hodnocení

Pro mobil to opravdu nepotřebuji, protože moje Nokia 3310 by to zřejmě neutáhla *smich*

mnd®

samurajj: 3310-ka to zvladne levou zadni *haha* .

doplněno 24.12.16 02:56:

doplněno 24.12.16 02:58:

jejda.se mi tam, nahralo neco jinyho a nejde to smazat.

Vánoční zvoneček aplikace
hodnocení

Dobrý *smich*

Ovšem barevný displej to není nic pro mě, já si potrpím na ten černobílý *smich*

karlos*
hodnocení

0x

Ahoj, tak nám se osvědčilo vložit trošku času do projektu "Vánočního CD". Na počítači jsme nahráli pár zvuků - kroky, průvan, práskání okna, šustění papírů a nakonec samozřejmě zvoneček. Celé je to uvozené krátkou pauzou abychom stihli zajít za dětmi a chvilku s nimi pobýt než dojde na zvuky a zvonění. Jak špicují napjatě uši slyší vše co na CD je, ale pustíme je do pokoje až na zvonek aby nikoho nevyplašily :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]