Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost otvoru na dvere

Od: manek odpovědí: 3 změna:
Dobry den, boural jsem futra v panelovem byte. Po vybourani mi zustaly bochaby betonu ktery byl mezi plechem futer a otvorem v panelu. Chtel bych se zeptat, jak velky musim mit otvor, kdyz chci mit nove dvere o velikosti 80 cm? Slysel jsem, ze pokud chci mit dvere 80tky tak musim mit otvor +10cm tj. 90 cm.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na poradny dreveny oblozkovy futra opravdu potrebujes +10 cm. Na nejaky papundeklovy z hobby obchodu ti staci o tri cm min.

jabraka*
hodnocení

0x

Nejdříve kup dveře s obložkami.Změř a podle toho opracuj dveřní otvor,Ušetříš spoustu problémů.

JB

stir*
hodnocení

0x

zalezi co tam das za oblozky, u klasickych +8-10na sirku, vyska 203cm. U ramovych zarubni je sirka jeste vetsi dle vyrobce. Steny musi byt svisle, dle toho se voli i sirka zarubni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]