Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
Nevíte prosím někdo, která kuchyňská studia nabízejí prostorovou vizualizaci kuchyně, ještě před jejím finálním dokončením?
Tj. kuchyni navrhnete a ve studiu vám jí z modulů sestaví tak, aby jste si jí mohli lépe představit ve svém prostoru doma a po odsouhlasení se zadá výroba.
Za tipy děkuji
Trojrozměrný návrh v PC je dnes již standard, ovšem u některých výrobců je zpoplatněn. Cenu Vám pak při objednávce zase odečtou. Často se používá software KPS.
Nejde mi jen o Pc návrh. Jde mi o reálnou vizualizaci. Tj. v PC navrhnou a poté složí ze základních modulů a tím pádem se můžete podívat a "projít se" ve své nové kuchyni.
Kuchyně se dneska docela moc řeší. Dcera má kuchyň za 100 tis kč a nezdá se mě o nic lepší než ta za dvacet v IKEE. Vizualizace je sice určitě dobrá, ale není nad vlastní představivost. Toto docela nechápu. Sice toto vlastně není odpověď, ale proč ne. Jestli teda neporuším pravidla této poradny.
To máte určitě pravdu. I v Ikee se dají sehnat velmi kvalitní kuchyně. To, co jsem popsal absolvovala známá. Bohužel si nepamatuje kde, protože z toho nakonec sešlo a člověk - architekt- který jí tuto možnost ukázal se projevil jako podvodník, který jí obral o peníze, tudíž s ním není v kontaktu, aby se ho zeptala, kde to bylo.
Představivost je sice fajn věc, ale nelze ji vždy aplikovat, pokud máte nestandartní podmínky v domě. Já jsem při projektování domu udělal pár chyb a na základě toho nelze mít při plánování kuchyně pouze "představivost".
Nechci, aby má kuchyně byla dobrá, nebo hezká, ale chci, aby byla perfektní, maximálně funkční a kvalitní. O designu ani nemluvě Každý máme jiné požadavky na bydlení
ahojda nám už při návrhu u oresi ukazovali jak bude v prostoru vypadat naše kuchyň, ale myslím že to teď budou nabízet všechny studia, ale nevím jak to je cenově... Některé firmy si nechvájí i za návrhy platit což se nás u netýkalo a i úpravy v návrhu nám dělali za freečko a až pak jsme kuchyň nechali vyrobit, ale je pravda, že domů jsme návrh nedostali, to prý nedávají.
Vizualizace je jen vizualizace. Není nad to, to vidět naživo. Na obrázku to vypadá vždy lépe (a nehraje roli, jestli je 2,3,4 nebo 5 až 6 D). Mojí dceru docela zklamalo, když se byli poprvé fyzicky podívat na nový byt. Vizualizace byla asi pěkná, ale trochu jí to prý zklamalo. tak hlavně, budou mít kde bydlet. Osobně bych volil třeba IKEU, tam to máte v přímém přenosu, a můžete se na to koukat ze všech stran. A ještě zkoušet dvířka a šupliky, jestli se pěkně zašupují. To je taky poměrně dost důležité. Prostě radím - není nad to si všechno pěkně osahat. Můj bohatý bratranec si před časem pořidil tu nejdražší kuchyni, a ve slabších chvilkách se mně přizná, že to nebylo úplně ono.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.