Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydrží plot z recyklovaného plastu?

Od: atrama® odpovědí: 4 změna:

Má někdo zkušenost s tyčkami z recyklovaných plastů na plot, vyrábí to v Bohdanči a vypadají docela dobře,ale nevíme co to udělá za rok,za dva...Jak na to působí povětrnostní vlivy.Dává se to i na zábradlí.Má někdo zkušenost?Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gerrik*
hodnocení

2x

Máme to jako plot, sice někde z Ostravy, ale to asi bude stejné. Zatím bez problémů, nekroutí, drží. Zkoušeli jsme to natřít barvou, a zatím testujeme, necháme to přes zimu a uvidíme

arakain77*
hodnocení

0x

Ahoj...

Můžete mi napsat cenu za běžný metr?Já vám třeba nabídnu jiné řešení.Vyrábím pl.ploty z profilů,které jsou z prvovýroby.Něco,jako profil okenní,jenže original na plot.

hodnocení

Mrkněte na www.recyklace.cz myslím,že je jedna tyčka kolem 40kč,ale teď nevím přesně.Vy máte stránky,že bych mrkla?Jinak díky,myslela jsem,že bude víc lidí mít zkušenosti,chcem dělat nový plot na jaře,tak zkoumáme co by bylo dobré,dřev.tyčky už nechcem,to natírání asi 800 tyček nás ničilo.Část jsme nahradili pletivem a před vchod chcem ty plastové,tak sháním zkušenosti co to vydrží. Zatím díky.

arakain77*

už vím,co to je.Já mám ceny trošku vyšší.Ale nevím,jak se to chová na slunci.Osobně mám z recyklátu výplně do vrat a po 3,letech jsem musel jedny vyhodit.Na další se chystám v nejbližší době.Koukněte na firmu Stigler.Mají své stránky.Já od nich ploty montuju.Je tam vše potřebné.Ceny jsou u mne stejné,jako u jejich firmy.

petr sedlář

arakain@email.cz

doplněno 11.09.09 20:07:

ještě jednou mail.Ted už správně:arakain77@email.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]