Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oživit pokoj

Od: winry* odpovědí: 3 změna:

Ahoj!

U nás v domě mám vlastní pokoj. Jenže mi připadá strašně nudný-neosobní. Nemám ale nápady jak ho oživit. Obrazy nemám moc hezké, stěny bílé a nemůžu je vymalovat...nevíte jak to trochu nabudt? Je mi 12 a půl*slunce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus nějaký plakát,kytičku na stolek, na válendu barevné polštářky,do velké vázy suché trávy a hned to bude útulnější.Nebo si potáhni kus polystyrenu pěknou látkou,pověs na zeď a na to můžeš podle nálady připichovat špendlíkama dekorace,*tanec* podle nálady.Pohled,fotku kámošky,obrázek z časopisu atd.,fantazii se meze nekladou.:)

winry*
hodnocení

Děkuju moc ;)

lidka*
hodnocení

0x

Ahoj winry! Asi bych Ti doporučila nejdřív se domluvit s rodiči a požádat je, aby Ti vyčlenili jednu stěnu - i když celý pokoj by byl lepší - kterou si můžeš sama upravit podle svého vkusu. Věřím tomu, že se s nimi domluvíš. Dneska máš totiž tolik šancí, co můžeš použít. Když ne klasickou holčičí výzdobu podle kolegyně, tak určitě najdeš inspiraci třeba zde. A podle toho si můžeš sama vytvořit výzdobu, která bude podle Tvého gusta. Ale nejdřív se domluv s mamkou, taťka Ti třeba pomůže s nějakou nástěnkou nebo rámečky. Tak do toho, ať se Ti kouzelně bydlí! *placni*

doplněno 10.09.09 19:13:

Málem jsem zapomněla na tu inspiraci: asrovi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]