Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám objednanou revizi kotle na tuhá paliva. Nyní jsem se doslechla, že nejdřív se musí provést revize komína.
Při telefonické objednávce o komínu nic neříkali. Může mi někdo poradit jak to tedy je. předem děkuji
Po kontrole kotle dostanete doklad o kontrole kotle a do něj oprávněná proškolená osoba zapsala údaje které zjistila kontrolou kotle .Pokud nemáte revizi na komín ,napíše se že nebyla provedena a kotel není provozován v souladu s pokyny výrobce (každý výrobce kotle doporučuje provozovat kotel na zrevidovaný komín). Pokud zrovna topíte hně.uhlím ořech ll. v kotli kde je předepsané palivo koks a černé uhlí ,napíše se tam ,že není spalováno požadované palivo. Pokud je zjevný nepořádek v elektroinstalaci tak se do doporučení napíše ,že se doporučuje provést rekonstrukce elektriky atd. Pokud je výr.č.kotle nečitelné nebo na kotli není napíše se to tak jak to je .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.