Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Revize komína a kotle

Od: myvalka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Mám objednanou revizi kotle na tuhá paliva. Nyní jsem se doslechla, že nejdřív se musí provést revize komína.

Při telefonické objednávce o komínu nic neříkali. Může mi někdo poradit jak to tedy je. předem děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cechacek*
hodnocení

2x

Spoluzaměstnanec obvolal několik revizáku na kotel. Tři požadavek, nejdříve kontrola komínu, jeden je třeba revize komínu a pátý přijel provedl revizi kotle s dodatkem kontrola komína bude provedena později.

při dnešním stavu legislativy nikdo neví co vlastněmá chtít

hodnocení

0x

Bohužel,nejdřív musíte mít revizi komínu.

Asi je to individuální ale pokud nemáte revizi komína, měl by při revizi kotle napsat že nebyla provedena

komin
hodnocení

0x

..máte objednanou revizi ... napřed musí být revize ? Nemáte v dotazu nějaký zmatek? Asi si pletete revizi s kontrolou.

Revize se provádí např. při zapojení nového spotřebiče, při požáru komína atd. Zde si přečtěte více

zbynekmlcoch.cz/...

myvalka*
hodnocení

Mám objednanou revizi kotle. Jen nevím, jak je to s komínem. Díky

hodnocení

0x

Po kontrole kotle dostanete doklad o kontrole kotle a do něj oprávněná proškolená osoba zapsala údaje které zjistila kontrolou kotle .Pokud nemáte revizi na komín ,napíše se že nebyla provedena a kotel není provozován v souladu s pokyny výrobce (každý výrobce kotle doporučuje provozovat kotel na zrevidovaný komín). Pokud zrovna topíte hně.uhlím ořech ll. v kotli kde je předepsané palivo koks a černé uhlí ,napíše se tam ,že není spalováno požadované palivo. Pokud je zjevný nepořádek v elektroinstalaci tak se do doporučení napíše ,že se doporučuje provést rekonstrukce elektriky atd. Pokud je výr.č.kotle nečitelné nebo na kotli není napíše se to tak jak to je .

A hned bude v obci ovzduší čistší !*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]