Nejste přihlášen/a.
Přeji krásné sobotní poledne. Mám sporák Beko s horkovzdušnou troubou, která nabízí možnost automatického a poloautomatického pečení. Zatím jsem využívala pouze druhou možnost, jenže teď se chystám na konfitovanou kachnu a trouba bude zapnuta v noci. Bivakovat v kuchyni se mi nechce, ale asi jsem natvrdlá a pořád nechápu, jak to nastavit. Je tam tlačítko 2 - čas pečení a tlačítko 3 - konec doby pečení. Tlačítky 4 a 5 se pak nastavuje čas. Pro program A bych měla použít tlačítka 2 i 3, ale jaké hodnoty mám tedy nastavit? Díky moc
No a návod nemáte? Nemáme Beko ale na naší to funguje tak že zadám konec pečení třeba na 12.00hod. dobu pečení nastavím na 2hod. a zapnu troubu,ta se automaticky zapne v 10.00 a vypne v těch 12hod. Takže vstanu a jím
BEKO to má teda asi natavené né v kolik ale za kolik hodin Nevím po kolika minutách to máte stupňované ale chce to vyzkoušet
Návod právě nechápu, moc srozumitelně to napsané není. Jenže jak ten časovač pozná kdy je 12:00, když na něm nejsou nastavené hodiny? Omlouvám se, ale nějak mi to hlava nechce pobrat...
Už to asi chápu, ono to bude něco jako odložený start u domácí pekárny. Pak by ovšem vaše odpověď platila pouze v případě, že bych akci zahájila přesně o půlnoci. Takže ne VE 12 hodin, ale ZA 12 hodin
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.