Zdravím mám termostat solus. Mám doma Nastavené že chci mít snad 27stupnu ale topení je skoro pořád studené. topení mám také nastavené že chci aby se topilo furt bez přestávky. Nevíte kde může být problém prosím?
Ty termostaty jsou řazeny za sebou. Pokud v jednom z nich nesepnou kontakty relé, nezapne se ani spotřebič - oběhové čerpadlo, spitála topení atd. Jsou v pořádku baterie? Slyšíte jestli sepne když měníte nastavenou teplotu? Není přepnuto na režim chlazení?
kamila*
Bydlím ve vile kde to topeni je pro další 3 byty...sepnuti žádné neslyším... Baterky vyměnit zkusím ale pokaždé si to topí jak chce každý den jen ráno a k večeru už je studeno a zima. :/
Co ovládá ten termostat? Má každý byt svůj kotel nebo centální vytápění? Kotel je řízen podle venkovní teploty? Jaká je regulace teploty v ostatních bytech?
kamila*
Já ovládám termostat jelikož sem poslední a největší byt. Když jim je horko priskrti si radiátory... Jinak jsou tu dva kotle jeden má první patro a druhý máme druhé patro.Bylo mi řečeno že vždy podle termostatu co mám doma si budu určovat zda kotel topit bude...
Pokud má topení stále stejnou nízkou teplotu může být problém v nastavení termostatu přímmo na kotli .Další zádrhel pokud jste na koncové větvi může být v nedostatečném výkonu oběhového čerpadla -špatné nastavení, někde přiškrcený ventil, zanesený filtr ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.