Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seřízení plastových balkonových dveří

Od: skuler* odpovědí: 3 změna:

Prosba o radu -mám nové plastové balkonové dveře a při otevírání celého křídla (klika vodorovně) se vyvalují z horního pantu a snaží se otevřít na ventilačku - můžu si to nějak jednoduše seřídit sám nebo musím zavolat výrobce a reklamovat? Předem děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pobrdny*
hodnocení

1x

Přesně to mi taky balkonové dveře dělali, naštěstí SVJ v rámci záruky domluvilo s firmou, která okna montovala, záruční servis, takže všichni, co měli s okny a dveřmi nějaký problém, tak se na nástěnce napsali a technik je pak obešel a okna a dveře opravil a seřídil, v rámci záruky zdarma. Pokud se u Vás měnila okna v celém baráku, tak by to asi stálo takto domluvit přes SVJ, protože těch problémů může mít víc bytů a je určitě lepší, když se to všechno udělá najednou.

hodnocení

0x
tak určitě by to šlo seřídit, ale jestli je to nové tak bych reklamoval

astik
hodnocení

0x
Měla jsem stejný problém. Při reklamaci mi ráčili sdělit, ze to nespadá do reklamace. Takze jsem si to nechala upravit sice taky odborníkem, ale za jinou firmu, když byl u souseda. Trvalo to cca 1min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]