Nejste přihlášen/a.
Tento rok jsme kupovali novou sekačku VeGA 525 4SXH. Vše fungovalo dobře, nicméně teď jsem ji chtěl zazimovat, zejména vypustit olej, který tam je ještě záběhový a tak jsem ji nastartoval, abych jej zahřál.
Sekačka chytla asi až na 5 tý pokus, ale vzhledem k tomu, že skoro dva měsíce stála v nevytápěné garáži, tak asi normální. Bohužel po asi 2-3 minutách začal motor z výfuku nejdříve čoudit černý dým, následně začal střílet a zdá se mi, že jsem tam dokonce zahlédl plamen. Následně motoro zhasl a již nastartovat nešel.
Může mi někdo poradit, co se mohlo stát, popřípadě co zkontrolovat? Chtěl jsem se podívat na svíčku, zda je OK, ale bohužel jsem u sebe zrovna neměl klíč. Tak by mě zajímalo, kde hledat problém, popřípadě zda to rovnou nedát na reklamaci.
Jen doplním, že sekačka má naježděno skutečně jen pár jednotek hodin.
Díky.
Příliš dlouho puštěný sytič?
Podobné projevy také má, když se do čyřtaktu omylem neleje mix. A nebo se tam dostal olej jinudy, podle toho černého dýmu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.