Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak položit podlahu?

Od: adamnovotny odpovědí: 7 změna:
Od dveří k oknu? Jak ji položit abych ten urizly kus z první lajny použil? Pouziju ve třetí řadě? Z druhé zas na čtvrtou? Js to tak?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zbytek použiješ hned do další řady. Proč až do další?
A tak pořád dál. Co ti zbude tím začneš.
Jen si trochu ohlídej aby nebyly spoje moc blízko u sebe. Alespoň 30 cm, radši půl metru. A či nejvíc cik cak.

krtek*
hodnocení

0x

záleží jestli chceš pravidelnou nebo nepravidelnou vazbu..pokud nepravidelnou začínáš tím odřezkem z předchozí řady..pokud pravidelnou tak musíš si říct rozestup mezi příčnýma spárama vůči řadě..tzn..1.řada 1/3 desky 2.řada 2/3 desky a 3.řada 3/3 desky..pak se to opakuje..já to musel v obyvaku dát na 43cm..jinak by mi nevacházeli dořezy a měl bych u zdi dořez třeba 2cm...což nejde

Samozřejmě, že záleží na vkusu každého soudruha, ale pravidelná vazba je pěknej hnus velebnosti.
krtek*

no pokud je to na malé ploše tak to vypadá divně...musí to být velká plocha..já má rád symetričnost..takže pro mě je zas nepravidelná fuj :)

adamnovotny

mám nepravidelnou vazbu, tedy z jendé strany utopené a z jedné vystouplé

Jak to myslíš? Z jedný strany utopené a z druhé vystouplé?
adamnovotny
hodnocení

Tzn. Že vzdy zbyde nějaký odrezek když šířka pokoje nwodpovida velikosi celých kusů palubek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]