Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte někdo, k čemu tohle slouží? - Nářadí

Od: tomiiino odpovědí: 9 změna:

Zdravím, našel jsem doma v dílně, pro mě neidentifikovatelný předmět, a nemůžu se dopátrat k čemu to vlastně slouží, věděl by někdo? Obrázky přikládám :)

Nevíte někdo, k čemu tohle slouží? - Nářadí
Nevíte někdo, k čemu tohle slouží? - Nářadí #2
Nevíte někdo, k čemu tohle slouží? - Nářadí #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

slouží to k secvaknutí kovové spony když se balí zboží na paletě za pomoci takové umělohmotné ploché pásky

říkali sme tomu páskovačka

tomiiino
hodnocení

Díky, teď už mi dávalo smysl proč se všude válí plastové pásky.
Ještě zkusím pogooglit přesný název.

doplněno 12.12.16 18:49:

Přesně tak, je to Páskovačka, už jsem našel. :)

vlasta*
hodnocení

0x

ahoj jestli je na té prosřední páce nuž tak je to páskovačka na balíky třeba dřeva ale chybí vam k tomu spony

Některé ocelové pásky se nesponkujou ale "zalisujou" - procvaknou přímo páskovařkou

kourak*
hodnocení

0x

Přesně jak popisuji vyše, paska se utahne a zajisti, je to dost dobra vec, pokud chces neco pevne stahnout, nebo pritahnout k podlozce, napr. palete

maudi
hodnocení

0x

Zdravím. Mě to připomíná utahovač pásky, plechové, nebo plastové, používá se to např. při páskování zboží na paletě, aby to na ní dobře drželo při přepravě.

mnd®
23.12.16 02:16

maudi: *ua* .

mecik*
hodnocení

0x

Ano, ano páskovačka, dělal jsem s ní několik let.

cleaner
hodnocení

0x

Myslím si že je to děrovačka a ohýbačka na pásovou ocel cca.25*2-3mm. Dělalo se na tom jakési za studena ohýbané plotové (okenní) výplně .Jestli dobře vidím tak ta levá část pasovinu děrovala, prostřední ohýbala a ta pravá stáčela (všechno na plocho) a pak se ty díly nýtama spojily.Je to dobrých 25 let co jsem to viděl naposled.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]