Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímá mě jak často vy měníte wc sedátko. Já už vyzkoušel od těch levných po ty drahé, materiál plast až duroplast a můžu vám říct všechny po čase zespod zežloutnou. Nevím jak tomu zabránit. Jde tu vůbec?
Já teda nevím...jednou za čas oddělám a namočím do vany do vody se savem a prkýnko je stále jako nové.Zkuste.
Pokud není plastové, tak nedoporučuju. Většina "prkýnek" nemá se dřevem nic společného, je to olaminovaný papírový kompozit. Při ponoření do vody se může rozmočit.
ivason - Obávám se že to nepomůže. Není to jen zabarvení povrchu, jedná se o pomalou degradaci hmoty a ta žlutá vrstva je už součástí povrchu hmoty. Některé plasty holt nezvratně stárnou a žloutnou. Dělat se s tím nedá nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.