Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často měníte wc sedátko?

Od: ivason odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zajímá mě jak často vy měníte wc sedátko. Já už vyzkoušel od těch levných po ty drahé, materiál plast až duroplast a můžu vám říct všechny po čase zespod zežloutnou. Nevím jak tomu zabránit. Jde tu vůbec?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

4x

kusk
hodnocení

1x

Pomůže koupit barevné prkénko.

hahanaj*
hodnocení

0x

Já teda nevím...jednou za čas oddělám a namočím do vany do vody se savem a prkýnko je stále jako nové.Zkuste.

Pokud není plastové, tak nedoporučuju. Většina "prkýnek" nemá se dřevem nic společného, je to olaminovaný papírový kompozit. Při ponoření do vody se může rozmočit.

doplněno 08.12.16 15:25:

ivason - Obávám se že to nepomůže. Není to jen zabarvení povrchu, jedná se o pomalou degradaci hmoty a ta žlutá vrstva je už součástí povrchu hmoty. Některé plasty holt nezvratně stárnou a žloutnou. Dělat se s tím nedá nic.

ivason
hodnocení

Mám z duroplastu! Myslíte že ponořit do savové vody pomůže? A co treba umyt technickym benzinem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]