Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám k dispozici dvojzásuvku (bohužel verzi, která nemá jednu ze zásuvek pootočenou) a potřeboval bych do ní připojit lednici a prodlužovací kabel. Oboje má zalomenou vidlici.
Bohužel jsem nebyl schopen najít prodlužovací kabel který by měl vývod napřímo, nebo třeba do strany.
Napadají mě jen dvě řešení, výměna vidlice u prodlužky nebo jako krajní možnost výměna zásuvky. Nebo eixstuje nějaké další?
Výměna zásuvky je myslím dobrým řešením. Jedbodušším řešením by mohla být rozdvojka a pokud z nějakých důvodů nemusí být nutně s vypínačem tak třeba např. tato: dstechnik.cz/....
Ještě mne napadá, že pokud některá z vidlicí je rozebirátelná tak se po rozebrání u některých vidlic dá otočit tak aby po zasunutí do zásuvky kabel vedl jiným směrem (nahoru nebo na stranu).
Děkuji všem za příspěvky.
Trochu to shrnu - je jisté, že výměna zásvuky by bylo ideální řešení, 15 minut a hotovo. Problém je, že se jedná o starou administrativní budovu a musel bych se správcem řešit přístup k jističům a navíc kdoví kolik kanceláří jede na jeden jistič, proto ji beru jako krajní řešení.
Že přijdu ucvaknutím vidlice o záruku je mi jasné, proto bych spíše cvakal tu prodlužovačku než lednici .
Díky @hejkal, tohle řešení dokonce doma používám, nechápu, že jsem si nevzpomněl, viz. obrázek. Navíc mi přijde i takové nejvíce elegatní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.