Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořes v lese-je tu někdo?

Od: soudruh odpovědí: 2 změna:

zdravím, hledám názory od lidí, co pracují s křovinořežem v lese a vyžínají paseky. jsem z východních čech

1/jaký máte stroj?

2/jaká je to práce celkově? 10kilo pověšených na sobě 8 hodin? (v porovnání např. s natíráním proti okusu, prořezávkám, sázením, bouráním oplocenek? kdybyste měli sestavit žebříček nejmín-nejvíc náročný)

díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

robinrob*
hodnocení

0x

S křovinořezem i pilou na prořezávkách jsem dělal,

podle mě je to odstuˇpnované takto.

nejnáročnější jsou:

1. prořezávky

2. sázení

3. křovinořez

4.bourání oplocenek

5.natírání proti okusu

celkově je práce v lese hodně fyzicky náročná a k práci s křovinořezem i pilou důrazně doporučuju ochranu sluchu a dodržovat bezpečnost práce!

Lesu zdar!

soudruh
hodnocení

ahoj, díky.

moje otázka je, dá se pracovat denně s křovinořezem od května do září? (myslím tím zda se to dá fyzicky) vážím 70kg a mít pověšený 10kilový křovinořez celý den?

pak jestli byste mi mohl napsat ceny za 1hektar, jaké vy vnímáte jako běžné pro živnostníka (1-5 kdybyste mohl uvést všechny)

(příklad: nyní bourám dřevěné 3m oplocenky, zarostlé v ostružiní mazec - norma 5kč za 1m)

(příklad 2: nátěr proti okusu, repelent dodávají, 1600kč za 1hektar)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]