Nejste přihlášen/a.
zdravím, hledám názory od lidí, co pracují s křovinořežem v lese a vyžínají paseky. jsem z východních čech
1/jaký máte stroj?
2/jaká je to práce celkově? 10kilo pověšených na sobě 8 hodin? (v porovnání např. s natíráním proti okusu, prořezávkám, sázením, bouráním oplocenek? kdybyste měli sestavit žebříček nejmín-nejvíc náročný)
díky
S křovinořezem i pilou na prořezávkách jsem dělal,
podle mě je to odstuˇpnované takto.
nejnáročnější jsou:
1. prořezávky
2. sázení
3. křovinořez
4.bourání oplocenek
5.natírání proti okusu
celkově je práce v lese hodně fyzicky náročná a k práci s křovinořezem i pilou důrazně doporučuju ochranu sluchu a dodržovat bezpečnost práce!
Lesu zdar!
ahoj, díky.
moje otázka je, dá se pracovat denně s křovinořezem od května do září? (myslím tím zda se to dá fyzicky) vážím 70kg a mít pověšený 10kilový křovinořez celý den?
pak jestli byste mi mohl napsat ceny za 1hektar, jaké vy vnímáte jako běžné pro živnostníka (1-5 kdybyste mohl uvést všechny)
(příklad: nyní bourám dřevěné 3m oplocenky, zarostlé v ostružiní mazec - norma 5kč za 1m)
(příklad 2: nátěr proti okusu, repelent dodávají, 1600kč za 1hektar)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.