Nejste přihlášen/a.
Zdravím, z kumbalu jsem vytahl stary vysavač, asi 3 roky, ale je v něm zničený filtr (místy už děravý) a působí dojmem že se každou chvíli rozpustí. Tedy nevím jestli se tomu říká přesně "filtr" je to spíš takový sáček ale z nějaké textilie. Chlupatý a vypadá to trochu jak vata. Dalo by se to něčím nahradit? Napadlo mě natáhnout na to punčochu Nechce se mi kupovat filtr. Díky za každý nápad, čím to nahradit.
To je fakt s tím vracením prachu výfukem, proto taky skončil odložený v kumbálu, ale ted by se mi zase hodil na vysávání v pokoji, mám tu jemný prach a alergický nejsem, tak snad by stačilo tam nasadit cokoliv co nepustí větší částečky prachu, ale to zas nevím co by se dalo použít. Snad jen ta punčocha mě napadá, zítra to vyzkouším
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.