Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sedací pytel

Od: fdghjbj odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chci si k vánocům pořídit sedací pytel, protože v pokoji mám takovou starou židli. Máte s nimi zkušenosti?
Jaký pytel byste mi doporučili? Barva by měla být taková světlejší žlutá, ale existují na trhu spoustu modelů a typů náplní a já nevím co vybrat. Chtěla bych to jako sedačku ke čtení nebo k TV a aby mi to rovnalo záda. Takže jsem uvažovala o hrušce, cena by se měla pohybovat tak do 2000 kč

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pytel záda nesrovná, naopak spolehlivě pokroutí...
sydf
hodnocení

Potřebuji zkrátka sedačku na čtení a tak se mi ten pytel líbil se že vytvaruje a je v něm pohodlí a můžeme si natahnout nohy a zachumlat se do deky a číst si, nevím chtěla jsem něco do 2000 tak jsem myslela že ten pytel by nebyl špatný nápad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]