Nedá mi to abych nenapsal, že se jedná o pečicí papír, on sám přece nic nepeče. A kdyby se měla nějaká strana preferovat, bylo by to nejspíš na obalu napsané, takže je to asi jedno.
sametka
omlouvám se ,je to pečicí papír (sama kritizuju špatnou češtinu, a teď sama selžu)
hahanaj*
buďte v klidu on je to pečící papír -jindy papír na pečení ...nic se neomlouvejte
Prozradím fígl s papírem. Utrhnu papír větš o 2cm než plech, v ruce pomuchlám až se vejde do dlaně, to vše pod tekoucí vodu, papír vymačkám a rozprostřu na plech. Je jedno kterou stanou dolů.
Krásně mokrým papírem vytvarujete rohy plechu ( třeba na rolády), navíc při pečení cukroví je v troubě více vlhko a cukroví se nevysuší, má to samá pozivita.
hahanaj*
já potřu mokrou rukou plech a papír taky dobře drží -neroluje se nijak
Já zase, když peču táč, naaplikuji papír na plech, pak ho vyjmu, vyklopím na něho těsto, posypu moukou a válečkem rozválím maloučko přes obrys dna. Pak vtáhnu do plechu a paráda!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.