Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pečící papír

Od: sametka odpovědí: 9 změna:

Pečící papír má jednu stranu hladkou druhou drsnější. Na kterou mám klást pečivo? Nebo to nerozhoduje?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqwope*
hodnocení

2x

Nedá mi to abych nenapsal, že se jedná o pečicí papír, on sám přece nic nepeče. :) A kdyby se měla nějaká strana preferovat, bylo by to nejspíš na obalu napsané, takže je to asi jedno.

sametka
hodnocení

omlouvám se ,je to pečicí papír (sama kritizuju špatnou češtinu, a teď sama selžu)

hahanaj*

buďte v klidu on je to pečící papír -jindy papír na pečení ...nic se neomlouvejte

Pečící papír
rqwope*

Maji to tam špatně :)

papir*
hodnocení

1x

Prozradím fígl s papírem. Utrhnu papír větš o 2cm než plech, v ruce pomuchlám až se vejde do dlaně, to vše pod tekoucí vodu, papír vymačkám a rozprostřu na plech. Je jedno kterou stanou dolů.

Krásně mokrým papírem vytvarujete rohy plechu ( třeba na rolády), navíc při pečení cukroví je v troubě více vlhko a cukroví se nevysuší, má to samá pozivita.

hahanaj*

já potřu mokrou rukou plech a papír taky dobře drží -neroluje se nijak

hodnocení

0x

Je úplně jedno. Já se řídím tím, jak je jednodužší zkrotit rolování. Tedy, ať se roluje dolů. :-D

hodnocení

0x
Já kladu vždy na tu lícní,čili hladkou stranu.
Domnívám se,že tak to je správně :-D
Jinak,efekt je samozřejmě stejný.

hodnocení

0x

Já zase, když peču táč, naaplikuji papír na plech, pak ho vyjmu, vyklopím na něho těsto, posypu moukou a válečkem rozválím maloučko přes obrys dna. Pak vtáhnu do plechu a paráda! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]