Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
bydlím v podnájmu a v koupelně máme plynový ohřívač Quantum (nejlepší léta má zřejmě za sebou, žádný nový to nebude :D ).
Když sem chtěla jít do sprchy, netekla mi teplá voda, tak sem se podívala zespod ohřívače a nehoří. Je možné, že zhasl kvůli hodně silnému vítru, co dnes byl?
Možná pro někoho tento dotaz bude směšný a primitivní, ale já jako mladá holka, která se všeho spojeného s plynem apod. bojí se chci zeptat, jestli stačí zmáčknout knoflík (na ohřívači je jen jeden, tak to bych se nespletla) a ono to pustí plyn a zažehne? Na plynových starých karmách je ten stejný, a tam se to jenom mačká :D :D :D
Neprosím o žádné poučování o mé hlouposti, ale nerada bych neco ve spojitosti s plynem podcenila, tak se radši zeptám.
Bohužel pronajimatel je na víkend v zahraničí a nebere mi telefon :/ :D
děkuji
Zapálit by se to mělo snad samo, protože jinak fakt nevím, jak bych se tam dostávala :D U topení to máme stejně a tam to zažehne samo, tak snad i tady..
u tohohle systému je piezzozapalovač.Takže na ovládacím kolečku nastavit jiskru proti rysce (otočit nadoraz po směru hodinových ručiček - poloha 0 a malinko zpátky), zmáčknout,procvaknout zapalovač a po 15 s pustit , otočením proti směru ručiček nastavit požadovanou teplotu
stejné jako u plynového topidla s touto plynovou armaturou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.