Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obklad na stěnu

Od: wlassta* odpovědí: 4 změna:
Zdravím potřeboval bych poradit kde a co koupit na obklad stěny v kuchyni a chodbě...nechci klasiku jako bývaly palubky...něco jako imitaci dřeva levné a jednoduché na montáž.dekuji za názory a odkazy...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

3x

Zdravím.!

Třeba toto..?

mkares.cz/...

krtek*

když jsem si to prolistoval tak krom té jedné stránky kde je ta váza v rohu mi to přijde jako zprátky do minulosti..fuj

albatros498022*
hodnocení

2x

Já jsem použil plovoucí podlahu, levná, snadno se udržuje, je v podstatě nezničitelná a montáž jsem řešil velice jednoduše, na stěnu tři latě 50x12 mm a na ně nalepení za použití montážního lepidla, dole zakončení lištou k plovoucí podlaze a nahoře ukončovací lištou L profilu.

hodnocení

0x

Já mám například napelený vinyl. Možností máte hodně. Podívejte se na různé materiály tapet. Nevím, proč tam ten obklad chcete, tak se těžko radí. Tapety jsou i omyvatelné a vypadají pěkně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]