Nejste přihlášen/a.
dobrý den, rekonstruji koupelnu. na podlahu bych si chtěl dát kamenný koberec...nevím ale..zdali mám dat na beton nejprve hydroizolaci..nebo to není potřeba...
bude kamenný koberec držet na ´´pogumovené´´ hydroizolaci? děkuji za radu. P.
div, vy budete mít v koupelně bazén?
Co se stane, když bude v koupelně:
1) našlapáno toršku vody po vylezení z vany?
2) děti stříkají trošku vody z vany
3) na podlaze bude voda 1cm, kam poteče?
4) na podlaze bude voda 3cm, kam poteče?
5) Opravdu potřebujete hydroizolaci?
ahoj děkuti ti za radu.. vezmu je hodně v patrnosti..ale ještě se zeptám na pár věci kterým jsem úplně neporozuměl.
1. Co je to ´´gule kanálek´´?
2.z kamínků mám udělat malou boční lištu po celém obvodu koupelny?na boku přeci bude obklad? a spodek umáznutý ´´asi´´ sanitárním silikonem.?
3. mám použít na uplné zalití ´´finální´´ pryskyřici, nebo se používá taková speciální hmota?..raději bych tu pryskyřici..vypadá to líp
4. jaká frakce kamínku jsou lepší do koupelny? menší, či větší?
Díky moc
Ahoj...no to právě nevím kam poteče...kanálek budu zaslepovat...prý je v koupelně zbytečný...tak já nevím...
Pokud tam uděláš spád, voda poteče do nejnižšího bodu.
Pokud tam uděláš rovinu, voda poteče všude.
My v koupelně odpad na podlaze nemáme. Proto po každém koupání vezmu hadr a vytru po sobě podlahu.
Pokud je to "pouze" koupelna, tak se to dá uhlídat. Pokud tam bude i pračka s hadicí svedenou přes okraj vany, tak je lepší odtok v podlaze udělat. Když poteče voda z pračky na podlahu (při nějakém problému), tak ti nevyplaví celý byt.
jj, taky jsme dostali nápad dát kamenný koberec pod ledničku, aby to v kuchyni pěkně vypadalo. Udělali jsme hokus pokus a výsledek byl ten, že pod ledničku jsme raději dali staré dobré velké kachlíky.
Vezměte v potas, že kamenný koberec je sice pěkný, ale taky je porézní a vodu nasakuje. Není dobrý nápad dát ho kamkoliv do bytu a už vůbec ne do do koupelny.
Hlavní výhoda tohoto produktu je v jeho prostupnosti pro vodu.Dá se s výhodou použít kamkoliv na venkovní aplikace,kolem domu,bazénu a podobně.Voda zkrz něj proteče do podloží.V koupelně veškerá voda v něm zůstane a nelze ani domyslet důsledky.Existuje sice technologie,kdy podobný povrch se provede jako slinutý,který vodu nesákne,ale nedovedu si představit,jak by se udržoval.
JABRAKA
Ahoj...chci hlavně aby to bylo pěkný...Co se týče peněz..člověk vyhodí spoustu peněz za blbosti...a koupelna není zas velká...
taknějak jsem to vše pěkně pobral...musím tedy udělat absolutní rovinku...ty pásky na zeť také dám
akorád to finále...1.Nejprve zamýchám pryskyřici s kamínky...2. potom zaliju pryskyřicí ještě jednou...3. a potom použiju tu finálovu pastu HART? Můžeš mi simtě poslat nějaký odkaz kde se to dá koupit?
jinak fak moc díky
Každý výrobce má vlastní řadu a roztoky si pojmenovává podle svého. Nejprodávanější je asi piedra díky masivní reklamě. Já dal přednost výrobkům Topstone. topstone.cz/...
I kdybys volil výrobky jiné firmy tak návštěvu stránek topstone doporučuju, protože tam máš všechny potřebné návody a to jak písemně, tak jako video tutoriály. Hodně toho je taky na youtube.
Topstone za nejvýhodnější cenu prodávají stavebniny dek trade. Což může admin klidně odmáznout pokud mu to bude připadat jako reklama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.