Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na štuk?

Od: sebastian odpovědí: 6 změna:

Mám prošlý štuk, ztvrdl, co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kukusak*
hodnocení

1x

Jestli stvrdl, tak nestojí za to cokoliv s ním dělat, rovnou bych ho odvezl do sběrného dvora, jako stavební suť. U nás je to zdarma, pokud jde o pár kilo, tak ho hoďtě do popelnice...

hodnocení

1x

Vnitřní nebo vnější? vnitřní jde roztlouci,přesít přes velmi jemné síto a přidat jej do nového štuku nejlépe i s přidáním vápna! Jinak vyhodit-třeba trochu roztlouci a použít někde na polní lesní cestu do děr.

hodnocení

0x

Myslím, že jediné řešení je odvést štuk do sběrného dvora. Ale za stavební materiál se platí. Malý vozík asi 350 Kč, velký 700Kč.

hodnocení

0x

ztvrdl celý, nebo jen část na povrchu? Když ho překoulíte, cítíte hrudky? Ano, tak vyhodit.

stuk
hodnocení

0x

Vždyť je to písek a vápno. Roztlouci a někde na zahradu kde se tvoří mech

sebastian
hodnocení

Přidal jsem trošku vodu a podařilo se mi část rozmíchat a rozmělnit tak, že tam nejsou žádné hrudky...Spodek je tvrdý úplně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]