Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat stojací lampu Father&Child ...?

Od: astik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

nevíte náhodou, ve kterém Lidlu či jinde bych mohla sehnat tuto lampu (viz foto)? V UK ji sice mají, ale to je nedosažitelné (poštovné...). Před časem ji měli v Lidlu, pár jsem jich objela a nic. Poradit mi neumí, na informacích nic nevědí a na prodejny není žádné spojení. Všechny objíždět nemohu.

Díky za info a přeji krásné Vánoce. :)

Kde sehnat stojací lampu Father&Child ...?
Kde sehnat stojací lampu Father&Child ...? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím.

Já mám velmi dobré zkušenosti s eshopem svet-svítidel.cz

Zde jistě najdete tu Vaši.Je jich zde opravdu kvantum a jedna hezčí,než druhá :)

svet-svitidel.cz/...

astik
hodnocení

Děkuju za radu, zatím jsem v tom obchodě nic vhodného nenašla. :)

hodnocení

0x
Musis si pockat az bude, brat letaky kazdy tyden a prohlizet a cekat. Nic jineho ti nezbyva. Nebo zajit do ikey a koupit podobnou.
astik
hodnocení

Díky. Asi mi nic jiného nezbyde. Chtěla jsem to na Vánoce. ;)

hodnocení

0x

Dobrý den. Od zítřka mají nějaké podobné v Lidlu, podívejte se na leták.

kupi.cz/...

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

můžete se zkusit optat tohoto Aukro prod/..., ve své nabídce momentálně vystavuje lampu z řady Father & Child, tak zdali by nebylo v jeho silách sehnat i ten váš model.

Jinak Lidl má od 28.11.16 v nabídce opět světla od značky Livarno Lux. Viz LETÁK. Tak jestli tam na ni náhodou nekápnete.

Kde sehnat stojací lampu Father&Child ...? #3
astik
hodnocení

Děkuji za info. Tu z letáku jsem již koupila;), je sice jiná, ale to se nedá nic dělat. Ta původní již nikde není. Alespoň v Lidlech, kde jsem se poptávala. Všechny objíždět nemohu a kontakty na ně žádné nejsou. Na infu nic nevědí. :(

hodnocení

0x
Teď zrovna ji mají v Lidlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]