Nejste přihlášen/a.
Člověče nevím, co s Vámi, před týdnem jste neměl na rukavice a konvici a teď chcete kupovat pohovku.
Pokud máte problém s penězi, možná byste sehnal tady zdarma? nevyhazujto.cz/...
Jinak samozřejmě se pohovka nemá vybírat podle ceny
Pokud chcete pohovku, která má vydržet delší dobu, pak to chce se spíš poradit přímo s odborníkem, u konkrétního typu pohovky. Záleží nejen na pevnosti, ale také na kvalitě polstru (některé , že se po roce - dvou potah rozpadne, by Vám už asi vadilo. (Takové ty tenké bavlněné potahy, co připomínají povlečení). S jistotou Vám nikdo, kromě výrobce, či prodejce, neřekne, jestli i ta dražší nebude šmejd, ale většinou bývá lepší, než ty levné. Osobně bych se vyhnula pérům a volila bych nějakou pevnou pěnu, která se za rok neproleží. Polské výrobky bývají často nekvalitní, přesto jsem koupila před 15ti lety polský rozkládací gauč ze žinylky a dodnes bez problémů slouží (dokonce nájemníkům) a u polské sedačky, která stála jednou tolik, jsem měla za půl roku vyseděný ďolik pod zadkem, ač mám jen 65 kg.
Jo, a na spaní určitě látkový potah, kůži ne a koženku už vůbec, ta ani nedýchá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.