Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má se šetřit při nákupu pohovky?

Od: petrkess* odpovědí: 6 změna:
Budu do bytu potřebovat pohovku. Rozmezí cen dvoumístné pohovky? Šest až osmnáct tisíc. Vyplatí se dražší, nebo se jen jedná o luxus? Jde mi spíš než o vzhled o praktičnost - například se hodně potím v létě, takže může nebo koženka? Každodení použití?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Člověče nevím, co s Vámi, před týdnem jste neměl na rukavice a konvici a teď chcete kupovat pohovku. *zed*

doplněno 26.11.16 14:09:

poradte.cz/...

repkin*
Už si asi půjčil na konvici a rukavice a ještě mu pár korun zbylo.Přijde mi, že je to mladý člověk bez zkušeností. Jen nevím proč se se svým dotazem nebo žádostí o pomoc nejdříve neobrátí na rodiče, kteří mají více životních a praktických zkušeností než on a mohl by jim věřit více než nám cizím lidem.
K dotazu pokud se potíte, není kůže dobrý nápad, navíc je vhodné přes gauč dát nějaký přehoz nebo potah. Spíše než ns materiál bych se soustředil na tvar, velikost ale hlavně konstrukci aby se to za rok nerozpadlo. Cenové rozpětí co uvádíte je rozdíl mezi prodejci ale ne mezi lepsim a horším. Zajděte se podivat do aska, jysku, ikey, pak někam k soukromnikovi co to nevyrábí sériově a uvidíte rozdíl. V obchodech jsou i sedačky za 50.000,- šunty.
petrkess*
hodnocení

Tak nevím, neznáte můj život, a hned takhle hodnotíme. Třeba nemám rodiče, ano? A nebo jsou jinde...
O čem má asi být poraďte.cz? Prostě, vznesl jsem pro mě důležitý dotaz, a je neznámo, jak jsem situován. A vy máte odpovědět, chcete-li.
Uštěpačnost je tázajícímu sek ničemu!

hodnocení

2x

Pokud máte problém s penězi, možná byste sehnal tady zdarma? nevyhazujto.cz/...

Jinak samozřejmě se pohovka nemá vybírat podle ceny ;)

hodnocení

0x

pokud na ní budeš spát vybírej spíš kvalitnější a draší

na těch laciných se nespí dobře a moc nevydrží

koženku bych nebral studí lepší je náká s kvalitním a pohodlným látkovým polstrováním

hodnocení

0x

Pokud chcete pohovku, která má vydržet delší dobu, pak to chce se spíš poradit přímo s odborníkem, u konkrétního typu pohovky. Záleží nejen na pevnosti, ale také na kvalitě polstru (některé , že se po roce - dvou potah rozpadne, by Vám už asi vadilo. (Takové ty tenké bavlněné potahy, co připomínají povlečení). S jistotou Vám nikdo, kromě výrobce, či prodejce, neřekne, jestli i ta dražší nebude šmejd, ale většinou bývá lepší, než ty levné. Osobně bych se vyhnula pérům a volila bych nějakou pevnou pěnu, která se za rok neproleží. Polské výrobky bývají často nekvalitní, přesto jsem koupila před 15ti lety polský rozkládací gauč ze žinylky a dodnes bez problémů slouží (dokonce nájemníkům) a u polské sedačky, která stála jednou tolik, jsem měla za půl roku vyseděný ďolik pod zadkem, ač mám jen 65 kg.

doplněno 01.12.16 23:58:

Jo, a na spaní určitě látkový potah, kůži ne a koženku už vůbec, ta ani nedýchá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]