Nejste přihlášen/a.
Jaký vliv má TEČKA u číslic 1 až 9 na teplotu varné plochy v průběhu vaření,
na dotykové varné desce? Tečka se někdy objeví po dotyku na ovládacích ploškách.
Děkuji předem za odpověď
Dobrý den, mám to taky tak u indukce bosch. Tečka znamená mezistupeň mezi daným výkonem, např. dáte 6 s tečkou,
tak jste výkonem mezi 6 a 7. U 9 taky tečku nemám , ale mám po ní super výkon, označený jako malé b.
Stručně řečeno, máte na výběr výcero stupňů výkonu, což já považuji za plus, dá se pěkně plynule regulovat, podle toho co máte právě na plotně.
Takže to je tím, že máme všichni jinou var.desku. Já mám Franke, a TEČKA má znamenat něco v tom smyslu, že s ní či bez:
buď jede na plný výkon toho kterého čísílka 1-až9 stále,
nebo že po dosažení teploty příkon ustane až dokud těleso na ten stupeň hřeje, jak ale už teplo předá do hrnce, tak se zase příkon obnoví = takže udržuje nastavenou teplotu, čímž se výrazně šetří.
Návod jsem někde založila ... na internetu ho nevidím... smůla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.