Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotyk.varná deska:?TEČKA u č.1 až 9

Od: jankar* odpovědí: 4 změna:

Jaký vliv má TEČKA u číslic 1 až 9 na teplotu varné plochy v průběhu vaření,

na dotykové varné desce? Tečka se někdy objeví po dotyku na ovládacích ploškách.

Děkuji předem za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavko
hodnocení

3x

Dobrý den. Tečka znamená 0,5C, to znamená 1,5 2,5 3,5 4,5 ... atd. Ale u devítky tečku nemám, tak nevím.

jankar*
hodnocení

Cože?, jakou máte prosím ver.desku VY?

Vždyť kolik by bylo tedy např.: číslo 6 s Tečkou? :

to jako 6,5°C?

hodnocení

3x

Dobrý den, mám to taky tak u indukce bosch. Tečka znamená mezistupeň mezi daným výkonem, např. dáte 6 s tečkou,

tak jste výkonem mezi 6 a 7. U 9 taky tečku nemám , ale mám po ní super výkon, označený jako malé b.

doplněno 26.11.16 11:50:

Stručně řečeno, máte na výběr výcero stupňů výkonu, což já považuji za plus, dá se pěkně plynule regulovat, podle toho co máte právě na plotně.

jankar*
hodnocení

Takže to je tím, že máme všichni jinou var.desku. Já mám Franke, a TEČKA má znamenat něco v tom smyslu, že s ní či bez:

buď jede na plný výkon toho kterého čísílka 1-až9 stále,

nebo že po dosažení teploty příkon ustane až dokud těleso na ten stupeň hřeje, jak ale už teplo předá do hrnce, tak se zase příkon obnoví = takže udržuje nastavenou teplotu, čímž se výrazně šetří.

Návod jsem někde založila ... na internetu ho nevidím... smůla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]