Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám "menší" problém jak napojit odpad z vany. Ze sifónu od vany mám koncovku o průměru 50 mm ale odpad je proveden v průměru 60mm. Měl jsem v plánu to spojit HT systémem ale problém je, že nedělají průměr 60 mm. Nevíte jak by to šlo spojit?
Co jsem se ptal v obchodě, tak řikali že 60 a 63 mm je teď stejný ale to nemění nic na tom, že to nemám jak spojit
nemám rád reklamu, ale v tomto případě bude ku prospěchu pcvalfa.cz/... najdete zde redukci jakou potřebujete
Tento problém se dá vyřešit plastovou redukcí 63/50 která se po nahřátí a vytvoření hrdla vlepí po směru vody do většího průměru-vhodné lepidlo L20-přímo na tyto plasty nebo se dá sehnat gumová redukce 63/50 která drží bez lepení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.