Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký ohňostroj pro děti?

Od: ohmik odpovědí: 3 změna:

Kupujete na silvestra ohňostroje? Kde, jaké, jak velké? Když chci udělat kolem sedmé večer radost malým dětem z rodiny, bude mi stačit nějaký takový malý ohňostroj? Nebo spíš něco většího. Nemám představu jak takové věci bouchají, jak dlouho, atd. Chci prostě udělat radost dětem, abych je zabavil plus minus na půl hodiny i s nějakou menší pyrotechnikou, jako fontany, včeličky atd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mysdomaci*
hodnocení

1x

Udělat malým dětem radost? Jak malé jsou ty děti? A už jste někdy dělal nějaký ohňostroj? Správný ohňostroj dělá hodně hluku a nepořádku. S prskavkami, včeličkami, čmeláky a podobnými věcmi nevydržíte půl hodiny. Jestli jsou děti opravdu hodně malé (do 3 let) moc smyslu to nemá. S většími bych udělala nějakou hru se světýlky, svíčkami, stopovačku a na konci prskavky a nějakou tu rachejtli. Dneska je ohňostroj každou chvíli, za mého mládí byl 2x ročně a všichni se na něj těšili. Dneska je při každé oslavě, při každé příležitosti a dost často obtěžuje okolí.

lidus*
hodnocení

0x

Vnučka loni dostala velké prskavky a šli jsme všichni před dům, tam to práskalo ze všech stran, nebylo potřeba nic kupovat.

doplněno 05.12.16 11:23:

sparklers4you.com/... Tyto a pak dlouhé cca 50 cm. V pohodě, nic nikoho nespálilo. U nás na sídlišti, někteří magoři mají ohňostroj už na Štědrý den a na Sivestra od 17ti hodin až do rána.

V 7 hodin vecer to uz praskalo na plne koule?

Ja koupil detem velke prkavky , dlouho prskaji , vypadaji pekne. Ale detem moc do ruky nedavat , jak jsem to drzel ja , tak krasne kus odpadnul na ruku a byl jsem popaleny az na maso , nic prijemneho.

Jinak tohle je 16 ran , takze to udela bum bum a je to pryc. Koupil bych jich vic. Ktomu fontanky , prskavky a pres okno bude pekne videt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]