Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Služba E.ON servis kotlů

Od: adetouk® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat někoho, kdo má zkušenosti s touto službou od e onu eon.cz/... .jde mi hlavně o to,jestli po zaplacení poplatků mi přijede technik provést kontrolu a revizi zdarma nebo budu muset za toto zaplatit.Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nahodny
hodnocení

2x

Dobrý den, nevím jestli je dotaz ještě aktuální, ale odpovídám a připojuji svoje zkušenosti se službou Servis kotlů

nejdříve odpovídám - pravidelná roční prohlídka je samozřejmě v ceně služby, platí se jen případný materiál, náhradní díly

Dále se platí samozřejmě zásahy, servisy které se objeví v roce navíc. Zde již platíte samotnou opravu, dopravu a čas servisáka.

Bohužel mám ale čerstvou špatnou zkušenost s tímto servisem - zásahem. Službu platím, mám ve smlouvě garantovaný zásah do 48 hodin. Ale bohužel E.ON není vůbec připraven na takovéto požadavky, jen obvolává servisáky místo Vás, a pokud jsou vytíženi, nejsou schopni takovéto podmínky splnit. Toto je moje aktuální zkušenost. Od služby jsem očekával více. Neplní ani podmínky ke kterým se zavázali ve smlouvě.

rdeka
hodnocení

2x

Dobrý den,

s časovým odstupem připojuji čerstvou informaci z letošního roku. Po necelých třech letech služby a opakovaných příjezdech servisních techniků, kteří můj běžný typ kotle Protherm viděli poprvé v životě a poslední návštěvě technika z firmy Kadlec, po jehož zásahu funkční kotel přestal fungovat, tuto službu vypovídám. Jak bylonapsáno výše, E.ON není na tento typ služby připraven.

hodnocení

Děkuji za poznatek,takže jsem asi udělal dobře,že jsem si službu neobjednal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]