Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chtěl bych se zeptat někoho, kdo má zkušenosti s touto službou od e onu eon.cz/... .jde mi hlavně o to,jestli po zaplacení poplatků mi přijede technik provést kontrolu a revizi zdarma nebo budu muset za toto zaplatit.Děkuji za odpovědi.
Dobrý den, nevím jestli je dotaz ještě aktuální, ale odpovídám a připojuji svoje zkušenosti se službou Servis kotlů
nejdříve odpovídám - pravidelná roční prohlídka je samozřejmě v ceně služby, platí se jen případný materiál, náhradní díly
Dále se platí samozřejmě zásahy, servisy které se objeví v roce navíc. Zde již platíte samotnou opravu, dopravu a čas servisáka.
Bohužel mám ale čerstvou špatnou zkušenost s tímto servisem - zásahem. Službu platím, mám ve smlouvě garantovaný zásah do 48 hodin. Ale bohužel E.ON není vůbec připraven na takovéto požadavky, jen obvolává servisáky místo Vás, a pokud jsou vytíženi, nejsou schopni takovéto podmínky splnit. Toto je moje aktuální zkušenost. Od služby jsem očekával více. Neplní ani podmínky ke kterým se zavázali ve smlouvě.
Dobrý den,
s časovým odstupem připojuji čerstvou informaci z letošního roku. Po necelých třech letech služby a opakovaných příjezdech servisních techniků, kteří můj běžný typ kotle Protherm viděli poprvé v životě a poslední návštěvě technika z firmy Kadlec, po jehož zásahu funkční kotel přestal fungovat, tuto službu vypovídám. Jak bylonapsáno výše, E.ON není na tento typ služby připraven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.