Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odemknout dvířka pračky

Od: halkavolinova odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, po doprání - ukončení programu mi nejdou otevřít dvířka, Mám téměř novou BOSH, svítí END a zámek a klíč, Poradíte mi prosím? Děkuji, Volínová

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laso
hodnocení

2x

Zdravím, nevím zda to pomůže, ale zkusila jste vytáhnout šnůru ze zásuvky?

adal1*
hodnocení

2x

asi dětský zámek

aktivace a deaktivace se provádí dlouhým potržením tlačítka odloženého startu to je to se symbolem hodin

petrsoch
Díky, za odpověď... u některých typů podržet start/stop. Jinak funguje...

hodnocení

0x

To chvíli trvá, než pračka dovolí dvířka otevřít. Trpělivost, ona to sama za chvíli dovolí. Poslouchejte, cvakne to.

daniela*
Jak mám odemknout teda tu pračku? Prosím pomozte

hodnocení

0x

Odemkla se pračka? Jak jste to dokázala?

hodnocení

0x

Když nepomůže vytáhnout ze zásuvky, tak když se sundá dole krytka víčka čerpadla (stejně tudy budete asi muset potom vypustit vodu a najít problém, protože se tam nejspíš něco ucpalo (igelit ženská ponožka, kostice..)), tak nahoře pod hranou plechu bývá taková malá plastová páčka, kterou zatlačíte a dvířka se mechanicky odjistí. Je dost nenápadná, musíte kleknout, koukat odspodu, svítit baterkou a hedat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]