Nejste přihlášen/a.
Plst neboli filc se VŽDY na hladítko lepil asfaltem-tekutým,pže základna hladítka byla plechová (tzv filcák) dnes když jsou plastové tak se lepí chemopreném.osobně lepím takto-nanesu lepidlo na plech nebo plast (dle toho jaké hladítko je) pak s naneseným lepidlem obtisknu na protikus a oddělím nechám 5-15minut vyvětrat a pak přitisknu co největší silou pak drží lépe než přibité hřebíky!
Tak přilepeno - drží to jak přikované a to i ve smyku. Použil jsem chemoprenové lepidlo od pattex, které lepí kov, textil, dřevo atp. Drží to tak, že to teď nemůžu servat dolu :D filc se trhá po kouskách, takže to je to, čeho jsem potřeboval nutně dosáhnout. Jen jsem si chtěl ověřit, jestli je chemopren to pravé řešení a opravdu je. Originálně to, co já potřebuji přilepit, je lepené jakýmsi tekutým lepidlem - něco jako ""HOT GLUE"" s tím rozdílem, že HOT GLUE je po vychladnutí rádoby gumové a originál přilepené je pevné jako kámen, ale nicméně chemopren drží dobře ještě jednou děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.