Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo tyto potahy?

Od: lidus* odpovědí: 13 změna:

decodoma.cz/...

Vážení rádcové. Máte zkušnost s těmito napínacími potahy na sedací soupravu? Docela mě to oslovilo a naši sedačce by to prospělo ale stále váhám, proto vás prosím o radu a nejlépe vlastní zkušenost. Recenze jsem na Heurece četla, chválí to tam ale zkušenost vás, lidiček co jim, důvěřuji by byla lepší.Děkuji Lída.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Liduš, teď to neustále nabízí. Vidím to skoro všude. Dokonce i v Prostřeno to bylo asi před půl rokem jako výhra. Je to umělina a sezení na tom bude nepříjemné. Teda pro mne by bylo. Ano, můžeš to vyprat, ale na takový produkt se mi to zdá příliš drahé. A navíc to teda ani nevypadá nijak hezky. Na první pohled je přece vidět, že to je potah z laciného materiálu. Já bych to teda nechtěla. Ale můj názor asi nebude směrodatný.

lidus*
hodnocení

Děvčata pročetla jsem ty recenze a opět nejsem moudřejší. Suzy, to by ses divila jak bude tvůj názor směrodatný. Proto se tu ptám, jsou tu lidé kterým věřím. Přišel s tím nápadem manžel, já bojuji za novou sedačku, ovšem ať jsme si sedli na kteroukoliv v obchodě, ta naše je prostě naše a líp se na ni sedí.

hahanaj*

Nekoupila bych je - škoda peněz starou sedačku to nijak nevylepší... má je sousedka a fakt se mi to nelíbí.

repkin*
To sice máte pravdu, ale vzhledem k ceně a kvalitě nových sedaček by byla škoda peněz kupovat novou, která bude horší a nevydrží ani 1/3 diky co ta kolikrát 15-35 let stará. S láskou vzpomínám na náš starý komunistický gauč.

Liduš, když jsem si přečetla různé názory od uživatelů, dospěla jsem k názoru, že je velmi těžké dobře poradit, protože co je pro někoho nepříjemné, druhému vůbec nevadí a naopak to považuje za příjemné. Když to teda manžel tak chce, tak si nějaký vyber a pak uvidíš sama. Mně se teda vůbec ty pruhované nelíbí, to mi přejde moc komediantské, jako někam do maringotky. Ale asi to lidé kupují kvůli tomu, že na vzorovaných látkách jsou méně vidět fleky a špína. Kdybych byla nucena si vybírat, tak bych určitě volila nějaké jednobarevné, vždyť to jde prát. Já nevím kolik dneska stojí gauče, protože mám 28 let kožený a je pořád jako nový, tak jsem neměla potřebu hledat a porovnávat ceny. Ale viděla jsem právě minulý týden v televizi nabídku těchto potahů a tam mluvili o nějaké "Ocean" značce, nebo tak nějak a ty teda byly dost drahé. Kolem tří tisíc na docela malou sedačku a to se mi za kus "hadru" zdálo opravdu moc. Tak Ti přeji šťastnou ruku při výběru.

lidus*
hodnocení

Sedačka + 2 křesla, cena v pohodě ale napřed byli psi a teď je kocour a vnučky. Tuto sedací soupravu máme 35 let, myslím, že se tehdy jmenovala Poprad a patřila k těm dražším, nebylo snadné ji v r. 1980 sehnat, potah je jakoby široký menšestr, světle hnědý, na sedačce se moc dobře sedí. Dávno bych koupila jinou ale vždycky si v prodejně sednu a za sebou mnohdy táhnu metry nití, nesedí se v tom pohodlně, holt zvyk je asi zvyk. Potažení té staré by stálo majlant, potah není zničený ale už je za ty roky okoukaný a moc nesedí k dnešní moderní době. Chtěla bych, když už, potah Grafiti ev. Fusta. Kůži nechceme, co mám kamarády, každý si dává na sezení deku. Zatím čtu poznatky druhých a prosazuji novou sedačku.

Ano, to je pravda. Ne že bych si dávala deku, ale kůže je chladná. Já jsem na to zvyklá, protože ji mám i na křeslech a i na židli u počítače, tak mi to už nepřijde. Teď jsem se na to kvůli tobě soustředila, ale zadek mne teda nestudí. Ono to asi také bude o tom co za materiál je pod tou kůží, nebo co, protože zrovna tahle židle u počítače se rychle tělem zahřeje. A to kanape je studené delší dobu, než ho tím svým vyzáblým zadkem zahřeju. :-D

hodnocení

2x

Liduš, koukněte na MMB, zadejte potahy-jsou tam hned 3 vlákna. Někteří si chválí, jiní píšou, že jsou hrozné a že se gumičky vytahaly.

hodnocení

2x

Dobrý večer liduš,můj názor je takový.Pokud máte u sedačky jen opotřebovaný potah a je jinak v pořádku a jste s ní spokojena, tak ty potahy vám službu udělají a oddálí kup sedačky nové. Já je mám a jsem spokojená. Změnily mi nejen ráz celého pokoje, už jsem je i prala,což považuji za velkou výhodu.Potahy sedí dobře,ale koupila jsem si těch molitanových válečků víc a pořádně všude zastrkala.Dalo mi to docela fušku,ale s výsledkem jsem spokojená Gumičky se mi zatím netrhají ani nevytahují, s tím do budoucna ale samozřejmě počítám, nic přece není na "furt":-D a nepříjemné na omak je také nemám. V shopu mají velký výběr a když si vlevo nahoře kliknete na INSPIRACE, tak se vám při dalším kliknutí objeví fotogalerie spokojených zákazníků, kde si můžete přečíst i jejich recenze.Svůj názor jsem napsala i zde : poradte.cz/... , protože tu už jednou diskuze o nich byla.Potahy mají i své odpůrce, ale já si myslím,že prvak záleží na designu, určitě bych nevolila mezi těmi nejlevnějšími a už vůbec né mezi těmi strakatými, to je ale otázka vkusu.Druhak to chce je pečlivě urovnat,aby opravdu sedačku pořádně obemkly a válečky zastrkat do všech záhybů co nejhlouběji, pak sedí dobře a neshrnují se.Možná,že to je tím,že původní potah mám z mikroplyše, nevím. V každém případě to je lepší, než zašpiněnou sedačku přikrývat jen přehozy.To je můj názor.

hodnocení

0x

Zdravím, také jsem se nemohla rozloučit se starou, malou, ale pohodlnou sedačkou. Nechala jsem přečalounit, dvousedák - rozkládací na lůžko a 2 křesla - 11 000 Kč. Přečalouněno vše, vnitřní část i vnější. Je to dost, ale sedačka jako nová a za tu cenu dnes v této kvalitě nekoupím.

,,bohužel,,ale dá se koupit i rohová je velký výběr MT nábytek jsou veliké slevy..

jean*
hodnocení

0x

Ano máme tyto potahy téměř všude .Uvažovali jsme o přečalounění, ale toto řešení bylo rychlé a cenově výhodné.Používáme je už rok a úplně bez problémů.Vřele doporučuji. Máme i psa a on se na nich povaluje a opravdu nelze říci, že to potahům vadí.

hodnocení

0x

Lidus naši přátelé si je koupili v době, kdy byly jen ty žíhaný (koukala jsem , jsou to Oceano) v cihlové barvě. Vzhledově levné řešení, malý pes se zachytává drápky, na sezení a omak nepříjemné. Jako uznala bych to třeba na chatu kam se jezdí občas, ale do bytu bych to nebrala.

Pokud máte kvalitní sedačku, tak si ji nechte přečalounit a nebo našetřit na novou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]