Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyklápěcí postel

Od: hankas® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

Je možné sehnat někde u nás v ČR takovou postel s pohovkou ,aby postel nebyla vidět?

Vyklápěcí postel
Vyklápěcí postel #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi pred rokom mi v jednej zo sieti týchto predajní predávač predviedol pohovku,ktorú jednoduchým preklopením spravil posteľ a naopak.Paplon sa dával dole.Ktorý to bol si už nepamätám,no snáď by vám vedeli poradiť po telefóne.: okay.sk/...

doplněno 21.11.16 22:58:

Snáď som sa trafil: valendy-postele.cz/...

nabytekmorava.cz/...

srovnanicen.cz/...

hodnocení

Ano ano, je to velmi podobné s postelí z videa. Děkuji :)+

hodnocení

0x

po zadani do googlu "vyklopná postel"byl jeden z prvnich odkazu todle

nabytekmorava.cz/...

hodnocení

Tu postel jsem také viděla,ale mě jde o to,aby tam bya ta pohovka a ta postel byla skrytá, tak jako to mám já na fotce i na videu. Před několika roky jsem viděla podobnou,že to vyráběl u nás nějaký soukromník,myslím,že se synem,ale momentálně to na netu nemohu najít. Děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]