Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjištění bakterií ecoli

Od: sagi* odpovědí: 7 změna:

Prosím o sdělení, zda existuje způsob zjištění přítomnosti bakterií ecoli v pitné vodě (mimo laboratoř). Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drh
20.11.16 17:52
hodnocení

1x

ne.

hodnocení

0x

A jak jste přišel(a) na to, že je v pitné vodě? Bakterie E. coli se vyskytuje hlavně v močových cestách a je to bakterie, která způsobuje těžké záněty. Žádná bakterie "ecoli" v pitné vodě neexistuje.

novisls

To je krapet slovíčkaření, ne? V Cajzlu v Dejvicích před nedávnem měli taky ve vodovodu vodu s obsahem E. coli a říkali tomu "pitná voda" i když to v tu dobu byla voda užitková.

Není to slovíčkaření a vy mluvíte o něčem jiném. E. coli je bakterie, která se v pitné vodě normálně nemůže vyskytovat. Pokud mám podezření, že se mi do pitné vody dostaly fekálie, tak mi je jasné, že to bez labolatorního vyšetření sama nemohu objevit.

rv*
hodnocení

0x

Bez laborky vím jen o jednom. Vhoďte tam kousek exkrementu a víte na sto procet, že tam jsou.

cechacek*
hodnocení

0x

Jak, napít se a čekat zda nastane leginářská nemoc

COLI nemají se salmonelou nic společné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]