Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šicí stroj Bernette 430 - servisní manuál

Od: hankapimi® odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny zdejší šikovné rádce a poprosím o pomoc či radu. Začal mne zlobit šicí stroj Bernette 430. Něco dole kolem cívky při šití cvakne ( např. když vytáhnu látku a chci ustříhnout nitě) a pootočí se to poudro okolo spodní cívky do polohy, že jehla začne narážet na kov.. Můj manžel už utáhl, co se dalo (já promazala a vyčistila všechny pohyblivé věci) a prý by potřeboval servisní manuál pro tento šicí stroj. Snažili jsme se ho někde objevit, ale nepodařilo se nám to..Tak kdyby někdo mohl poradit či pomoci, velmi by mne potěšil. Děkuji mockrát a přeji pěkný večer.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jenom v angličtině : bernina.com/...

hodnocení

Majo, mockrát děkuji, třeba někdo dodá ještě český návod a když se nezadaří, snad to zvládneme pomocí překladače... Díky za Váš čas a přeji pěkný večer !

hodnocení

Zdravím ještě jednou všechny laskavé "pátrače" na Poraďte! Tak ten odkaz od Maja je uživatelský manuál, ten máme doma s návodem v češtině, kde co promazat a vyčistit... My bychom potřebovali SERVISNÍ manuál, kde co seřídit a utáhnout, něco je tam zřejmě povolené...Tak kdyby někdo vypátral, budu ráda, mám nachystanou hromádku na opravy a něco rozešito (přesně do tohoto sychravého počasí) a šicí stroj zlobí ! Přeji pěknou neděli všem*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]