Nejste přihlášen/a.
V JISKU nebo třeba zde: tylex.cz/...
V Brně všude kde záclony vedou, dokonce i u Vietnamců.
Když vám napíši, že takové záclony mám navíc k prodeji , tak mi také nezaplatíte poštovné? A nebo si přijedete 200km osobně je převzít?
to byla reakce pouze na váš konkrétní dotaz - Nebo nemáte doma někdo s tímto motivem na prodej?
Já poštovné platím normálně, většinu věcí si objednávám přes eshopy, ale poštovné třeba 169kč, je pro mě přehnané. Nebojte se, kdybyc sehnal co potřebuji, tak sem ani nepíši, ale miluji tyto hnidopichy jako jste Vy. V době zásilkoven, uloženek atd. si vybírám i podle poštovného. Jděte, kupte maso za 169kč a hned za rohem ho vyhoďte.
Slušně jsem se ptal, zadal jsem svůj požadavek, kdyby jste to četla pořádně, tak zjistíte, že s poštovným do 100kč nemám problém. Ještě když mi jsou z Něměcka schopni zaslat velký balík za 2,39euro.
Vůbec nechápu, proč lidi jako Vy reagují na prosby jiných.
Já poštovné platím normálně, většinu věcí si objednávám přes eshopy, ale poštovné třeba 169kč, je pro mě přehnané. Nebojte se, kdybyc sehnal co potřebuji, tak sem ani nepíši, ale miluji tyto hnidopichy jako jste Vy. V době zásilkoven, uloženek atd. si vybírám i podle poštovného. Jděte, kupte maso za 169kč a hned za rohem ho vyhoďte.
Slušně jsem se ptal, zadal jsem svůj požadavek, kdyby jste to četla pořádně, tak zjistíte, že s poštovným do 100kč nemám problém. Ještě když mi tento týden například zaslali balík z Něměcka za 2,39euro, prostě porovnávám a šetřím. A nebojte i tam jsem hledal záclony! Jak jsem již psal, kdybych nějaké měl, tak Vás tady neprudím, že mě irituje poštovné.
Vůbec nechápu, proč lidi jako Vy reagují na prosby jiných. Honíte si EGO, které Vám možná chybí?
Veselé Vánoce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.