Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena nové střechy s krovem

Od: trolomero odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Rozhodujeme o tom, že si postavíme nový baráček s nějakými chlívky. Cihly, omítky..atd vypočítáme jen tak hrubě, ale střechu nedokážeme, to jsem vypočítal jenom krytinu Bramac střešní tašky CLASSIC.

A když vám zde popíšu úhel střechy, plocha střechy, plocha domu, krytinu...atd, myslíte že byste mi mohli napsat hrubý odhad třeba i někdo stavěl takovou střechu a mohl by mi napsat hrubý odhad. Níže uvedené parametry střechy:

Plocha zastavěné plochy domu s garáží která navazuje (m2): 261

Plocha obou stran střechy (m2): 380

Úhel střechy (°): 41

: Bez arkýřu, střešních oken.

Co nejjednodušší vazba trámu.

A samozřejmě ten odhad s prací.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

2x
Drevo, tesari, okapy, pokladka tasek (tasky vase). Cena nekde kolem 400-600 tis. Zalezi odkud jste, jakou mate firmu a podobne.
Ja ted rezu drevo na vazbu cca 220m2 plochy. Drevo samotne cca 100k, porez 30k. Drevo mam od souseda z lesa (kurovec), porez na mistni pile za pronajem katru+delnika. Tesarinu odhaduju na 60 000. Tasky mam. Okapy cca 50k.sem na polovine vasi vazby, ale stoji to more casu. Ikdyz za tu dobu bych dane penize nevydelal.

hodnocení

0x

můj hrubý odhad: min. 600.000,-Kč

lucii*
hodnocení

0x

590000cca.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]