Nejste přihlášen/a.
zdravím,
neporadí někdo jaký šicí stroj koupit dceři (17 let). Jaký má nejlepší poměr cena / užitné vlastnosti (popř. funkce). Nejlépe bych info od někoho kdo provozoval více strojů a může srovnávat, ale není podmínkou.
Poradím jedinou věc. Pohlídejte si aby chcete-li šít dozadu, měl stroj přepínač co drží a nemusíte ho držet. Je to jediná chyba co náš stroj má, má i odklopné rameno, spoustu stehů,entl, šití knoflíků, jen ten zadní chod musíte držet.
Bude to znít hloupě ale u nás šije manžel. Stroj je Singer(víc na něm napsané není), cena do 3000,-, kufříkový.
"liduš", to je teda šikovnej. Někde jsem četla, že třeba na opravy hodinek a jiné práce, kde je třeba v prstech cit, jsou prý muži šikovnější a bude to pravda...
Já dostala od dcery k Vánocům, je to asi tři roky, když u nás byla na dovolené. vybrala jsem si "Veronika". Má totiž kovové součástky místo plastových a je pravděpodobné, že déle vydrží v chodu bez oprav. Koukněte, to jsem zrovna šila psíkovi potah na pelech:
ještě cena, asi 3 tisíce, nebo tak nějak...
Zdravím,Já jsem kupoval své mámce.Tento šicí stroj sici-stroje.heureka.cz/... .Máme ho doma 3 roky a vše bez problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.