Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravné vyúčtování za plyn

Od: karelx odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné aby mi dodavatel plynu (rwe, nyní už innogy) zaslal opravné vyúčtování plynu cca půl roku po původní faktuře? Poslední fakturu jsem zaplatil, přešel k levnějšímu e.on a nyní jsem od nich obdržel opravu. Přitom už s něma ani nemám smlouvu, tak co mě nutí jim to doplatit? Děkuji za info, případně odkaz na nějakou legislativu týkající se tohoto. Nic jsem nenašel.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

frantisekpetru*
hodnocení

0x
Ta poslední řádná faktura byla k jakému datu a přechod k jinému dodavateli se uskutečnil k jakému datu?
A doplatit máte za co a za jaké období? Určitě to je ve faktuře nějak specifikované.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]