Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Predelani vodarny

Od: bemmet* odpovědí: 4 změna:

Dobry den poridil jsem aqvamat 100l modra horizontalni s vakem.kde mam vstup ze spoda,nahore ventilek a mysto pro manomentr a tlakoví spinac.

nyni mam ve sklepe starou nadobu darling,kde hustím vzduch nad vodu.. a nautylu mam ve studni cca 10m od baraku a 12 hluboko...

nejde mi do hlavy ze u te nove aqvamat nenam vystup vody do baraku... neni to vse sjednocene na tom jednom vstupu jako ze vstup ci vystup? mozna to vídím chaoticky. a le vídím to prvne,dekuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na výstupu z čerpadla je Tkus propojený jedinou hadicí s tlakovou nádobou

doplněno 15.11.16 19:21:

tyhle nové mají prostě jednobodové napojení ne průběžné jako stará nádoba.Takže po demontáži staré nádoby na vstupní potrubí namntujete T kus, jeden vývod Tkusu propojíte s novou nádrží a druhý vývod s potrubím které bylo na původním výstuou

bemmet*
hodnocení

momentik momentalne je to pripojene na stary darling 100l zelena nadoba bez vaku,kde je vstup cerpadla do nadoby a vystup do baraku,na nove nadobe je pouze ze spoda priruba, coz uvazuji ze je vstup... a kde tedy vemu vystup do baraku? promin zda teda nechapu.

rv*
Jestli víte, co je to T kus, který dáte na vstup expanky, tak uvidíte hned, kde je přívod ze studny a odvod do baráku.
bemmet*
hodnocení

jo v poradku to jsem nejak pochopil omylouvam se,jen jsem si to chtel nechat potvrdit,nemohl jsem jsi predctavit jak ta voda tam tlakuje,takze to ma vlaste tedy jeden vstup i vystup ktery umoznuje pouze T KUS ktery musím dokoupit...dobro pokud je to tak tak dekuji, za informaci:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]