Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupelna nemá obklady rovně v rozích

Od: troulec odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nechal jsem si udělat novou koupelnu ale rohy obkladů nejdou správně do rohů místnosti. Co si o tom myslíte? Jak to řešit?

Koupelna nemá obklady rovně v rozích

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

1x

Je to nějak moc ode zdi ta levá strana.*ee*

Vůbec to rozvržení dlaždic je divné. Nepotkávají se rohy a spáry. Ten vodorovný pás končící před tím hnědým vertikálním tomu nepomáhá.

Co se stalo při řezání horního konce hnědé kachličky?

Kde jsou zakončovací lišty?

Koupelna nemá obklady rovně v rozích #2
krtek*

myslím si, že u horního konce hnědé kachličky je malba..ale to ví asi jen tazatel..a ukončovací lišty při tomto řešení kdy to není až po strop?...ale jděte..tím by to dorazil uplně..

ctenar*

Právě proto, že to nekončí v přirozeném vnitřním rohu ("u stropu"), tak kvůli tomu se lišty používají, aby konec vykachlíčkované plochy nekončil hranou dlaždice a maltou (obojí není děláno na estetiku). To už tam rovnou může udělat Frantovo/ruské zakončení = z malty "nájezďák".

Dlaždice ještě nemá vyspárované a už má nově vymalováno?*ee*

krtek*

i když je to sice prehistorické řešení tak to furt vypadá líp s tím najezdem než s nějakou obloukovou lištou:-D ..a já vidím na fotce hodně světlou modrou barvu na stěně tak proto usuzuju, že je to vymalovaný...jak jsem psal...dokachličkovat až po strop..

ctenar*

krtek*
hodnocení

0x

dolepit až po strop...co jiného...

hodnocení

0x

Buď byla křivá zeď a obkladač dělal, co bylo v jeho silách... a nebo podle toho hnědého pásku a stupidního spoje byl obkladač vyučen za komunistů s praxí v nemocnici... a to už mu zůstalo.

Ona "30ti letá praxe" nemusí vždy znamenat kvalitu.

doplněno 15.11.16 14:40:

Robustní človíček by se postavil před toho "stvořitele" a řekl - to si opravíš vole, vše dolů a kup nový matroš, udělej to tak, jak se to má udělat, pak roztrhej živnosťák a běž zametat ulice.

krtek*

toho pásku jsem si ani nevšim...máte pravdu...to je jak od prasat..jsem se zaměřoval na tu stěnu

troulec
hodnocení

ta páska je listela a měla být nařezaná nejspíš...

troulec
hodnocení

A co to zdivo "dostavět" podle těch obkladů, jak jdou a tím nový roh vytvořit, vlastně "znova"?

krtek*

nač to dělat jednoduše když to jde složitě, že :) ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]