Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybledlá barva, problémy se stěnou

Od: anonym* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, proč se mi na stěně dělají tyhle fleky. Je to od Slunce? Protože to je v podstatě jen na jedné stěně. Vlhko v místnosti není, ale bledne to i na místech, kam slunce v podstatě nesvítí(za stolem).

Ptám se, jestli to není náhodou plíseň a jak se toho zbavit.
Děkuji za odpovědi.

Vybledlá barva, problémy se stěnou
Vybledlá barva, problémy se stěnou #2
Vybledlá barva, problémy se stěnou #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

anonym, plíseň ani vyblednutí od slunce to není.Provedl jste před malováním penetrační nátěr? Jestli ne, tak příčinu těchto fleků vidím právě zde.Penetrace sjednocuje savost,zpevní podklad i barva bude přesně taková jakou jste si představoval.

doplněno 14.11.16 14:52:

Budete muset bohužel malovat znova:-D

anonym*
hodnocení

Ne, maloval jsem pouze barvou. Děkuji za odpověď, tak problém bude nejspíš zde. Stejně jsem plánoval přemalovat. *smich*

hodnocení

0x

Jak píše Alena, je potřebná penetrace nebo alespoň uvařit kousek jádrového mýdla, naředit a stěnu tím natřít-umýt. Pak teprve malovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]