Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlazení piva v zemi

Od: macek71® odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer,chtěl bych se zeptat,zda to někdo neřešil,nebo někoho nenapadá z čeho to vyrobit. Je to na chlazení piva v zemi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iwelavo1
hodnocení

0x

Vždyť je to tam vidět z čeho to je. Nevím tedy na co se ptáš?

doplněno 12.11.16 18:12:

Nemyslel jsem to zle, ale že by chlap nepoznal plastovou odpadní trubku?

hodnocení

Tak se Vám omlouvám PANE,že jsem se na něco zeptal.

jabraka*

Macku,vždyť je to jasné jako facka.Důležité je ,kde ta roura je zakopaná. Nejlepší by to bylo vedle studny. V zemi to pivo bude chlazené skoro jako u sedmého schodu.

JB

hodnocení

0x
Tohle řešení chlazení piva v zemi se mi moc nelíbí. V létě to bude mít teplotu 12-15st.
Malá kapacita, složitá obsluha.
Na youtube jsou k vidění lepší varianty.
hodnocení

Tak napište prosím nějaký odkaz

13.11.16 12:42

hodnocení

Děkuji,ti je ono.ještě by mě zájimal ten systém el.zvedání.Jak to je udělané.To je super,to chci. *smich* Taky by mě zajímala ta teplota v cca 1 m .Kolik tam je Jestli to má vůbec smysl.Pokud tam je 15 st ,tak to nic moc .To je pivo hodně teplé

hodnocení

0x

Nejsnadnější systém zvedání je vidět na předposledním videu... stím že se použije elektrický naviják místo ručního.

Jinak co se teploty týče, tak mám umístěný teploměr v hloubce 2m (ve špičce zemního vrutu) a při letní venkovní teplotě 30° tam bylo 16-17°

Na grafu je to tmavězelená barva, a venkovní teploota má světlezelenou.

Popis ostatních barev a aktální teploty jsou tady: pasivnidrevostavba.cz/...

Chlazení piva v zemi
Chlazení piva v zemi #2
Chlazení piva v zemi #3
hodnocení

Tak pokud je to tak ,tak bych řekl,že to je k ničemu.Škoda a tak to vypadalo dobře

Tak pořád z toho bude studenejsi pivo než když bude venku v 30st.
Jinak ano, je to prakticky nanic a lednice udělá lepší službu.
Ty teploměry bohužel nelzou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]