Tak se Vám omlouvám PANE,že jsem se na něco zeptal.
jabraka*
Macku,vždyť je to jasné jako facka.Důležité je ,kde ta roura je zakopaná. Nejlepší by to bylo vedle studny. V zemi to pivo bude chlazené skoro jako u sedmého schodu.
Tohle řešení chlazení piva v zemi se mi moc nelíbí. V létě to bude mít teplotu 12-15st. Malá kapacita, složitá obsluha. Na youtube jsou k vidění lepší varianty.
Děkuji,ti je ono.ještě by mě zájimal ten systém el.zvedání.Jak to je udělané.To je super,to chci. Taky by mě zajímala ta teplota v cca 1 m .Kolik tam je Jestli to má vůbec smysl.Pokud tam je 15 st ,tak to nic moc .To je pivo hodně teplé
Tak pořád z toho bude studenejsi pivo než když bude venku v 30st. Jinak ano, je to prakticky nanic a lednice udělá lepší službu. Ty teploměry bohužel nelzou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.